FRESCO MENU.


OUR MENU.

The quality of FRESCO pizzas is recognized by the “3 spicchi” award given by the Gambero Rosso which for the 3rd consecutive year counts FRESCO in its guide among the best Italian pizzerias.

FRESCO’s pizza is genuine, fragrant, healthy, tasty, and highly digestible, in a word:UNIQUE!
Unique for the talent and skill of the Pizzaioli chosen and trained over the years by the master Alfredo Forgione, the only pizza maker named “Cavaliere della Repubblica” for his professional skills by Giorgio Napolitano, the President of the Italian Republic.
The pizzas proposal offer a wide range from those typical of the Neapolitan tradition (marinara, margherita, diavola) to the new “postcards” by the pizza master Antonio Troncone, 80 g of pasta seasoned with some of the best products in the world, from truffles to Joselito.
Each pizza is the perfect match of ingredients, selected with passion and care by our team, constantly looking for the perfect combinations.

Ogni locale FRESCO è una rivisitazione moderna della tradizionale pizzeria-trattoria popolare, caratterizzata dalla classica cucina napoletana, dall’immancabile bancone della pizza e da un’atmosfera disinvolta tipicamente partenopea, dove ognuno è invitato a condividere i sapori e le sensazioni della cucina di casa.

FRESCO è pizza napoletana – genuina, fragrante, salubre, saporita, profumata e altamente digeribile – e cucina semplice e genuina fatta di ingredienti freschi e di ottima qualità, sapientemente utilizzati da chef napoletani secondo le ricette tradizionali che esaltano gli odori e i sapori tipici della cucina mediterranea.